top of page

Salong VICKY

ACCESSOARER

PRESENTERA INDISKA BINDI!

Bindi är en självhäftande kroppen dekoration traditionellt bärs på pannan. Varför begränsa en sådan cool tillbehör till ett ställe? Använd Bindi var som helst, nedre delen av ryggen, ögonvrån, som ett halsband. Bindi är fantastisk på skor, mobiltelefoner, iPods, eller plånböcker!

BINDI SOM MODE

Inte många mode att göra en lika stor uppgift som bär Bindi! Bindi är mycket sliten som en modeaccessoar, bara för skojs skull, och inte bara på pannan. Bindi kan bäras överallt.

ANDVÄNDA BINDI

Rengör huden först för att avlägsna olja, smuts och makeup för bättre vidhäftning. Kontrollera att huden är helt torr innan Bindi.

Ta försiktigt bort Bindi från film. Bindi är mycket känslig, och du kan lossna kristaller och dekorationer lätt, så vara mycket försiktig. Vissa använder pincett, men jag föredrar att använda mina fingrar för att ta bort Bindi från kortet.

Applicera Bindi på ren torr hud. Börja med att röra vid den försiktigt mot huden så att du fortfarande kan flytta den lätt att justera positionen. När Bindi är där du gillar det, tryck ned försiktigt men bestämt i några sekunder.

FÖRVARING & ÅTERANVÄNDA BINDI

Ta försiktigt ut din Bindi och tillämpa den tillbaka på den ursprungliga filmen.

Om det inte fastnar i film eller på huden, rengör baksidan av Bindi med tvättsprit (en bomullspinne fungerar bra för detta) och tillämpar en icke-giftig lim innan du använder igen.

Great Bindi Adhesives: Ande lim eller alkohol tuggummi (finns i affärer som säljer kostym / teater smink), ögonfrans lim, genomskinligt nagellack, eller en limstift allt fungerar bra som Bindi lim.

bottom of page